1

Téma: Wales

http://www.youtube.com/watch?v=jGVuKq5YS2U

2 Naposledy upravil: bushman (2.3.2014 07:17:47)

Re: Wales

Waleské pobřeží je ohodnoceno National Geografic, jako DRUHÉ nejkrásnější pobřeží světa. Je po něm pojmenována hora v nejkrásnějším soundu světa v Milford Sound na NZ a to Mt. Pembroke. Do Walesu doporučuji květen a sucháč! PRVNÍ prozradím jen tomu, kdo pojede s námi na NZ za nějaký rok! :-) ppd.náš listopad.. :-)

3

Re: Wales

Pádloval jste tam někdo? Ustí Severnu trochu znám, ale lákalo by mě spíš svezení někde od Tenby kolem Bitches (jo rodeo u mě následky taky zanechalo) někam na sever, třeba až k Aberystwyth (mimochodem krásné univerzitní městečko, trochu Bradavice). V extrémně dobrém počasí smile možná ještě objet Snowdonii a zabalit to nejdál někde u Bangor či Conwy. Tohle ale už není na singl trek neznalého. Ten vysoký příliv tam bude asi dost proudit.

Je to zase takový sen ... ne všechny se plní. Bylo by asi dobré si tam někde půjčit loď a netahat ji z domova. Kde se tam spí?
Nemáte tam někdo někde rozumné kontakty?

Klasik

4

Re: Wales

klasik napsal:

... ne všechny se plní. Bylo by asi dobré si tam někde půjčit loď a netahat ji z domova. Kde se tam spí?
Nemáte tam někdo někde rozumné kontakty?

Nesouhlasím, sny se plní v závislosti na tom, jak moc to chceš:-)  Tenhle kousek UK zná asi nejlíp Mejdží, Tom Mráček a Michal Maděra. Každému z nich se dá napsat.
Pokud bys o tom vážně přemejšlel, mám čas v březnu. To aby ty Bitches za něco stály.

If you want the ultimate, you've got to be willing to pay the ultimate price.

5

Re: Wales

Dík za radu. Březen je zítra, tak rychle já si čas v práci získat nedokáži. Jet tam na týden je vzhledem ke vzdálenosti málo.

Klasik