1 Naposledy upravil: Tony (19.6.2013 17:34:46)

Téma: Antonius Carbonius

Ahoj!

Jsem Tonda (r.83), Tony nebo Karbon Tonda. S pádlém v ruce jsem přes 3 roky. Mezi kajakářé patřím k těm větším (rozměrově:)...jsem ale menší než Had. Snažím se pádlovat 3-4x za týden, na menší expedice jezdíme s parťákem Tátou každý 2-3-ti měsíc. Jih nás bavit přestal a teď objevujeme sever. Chci se dostat do Norska...je to sakra daleko..

Pádlují s euroblade, wing a GP. Loď mám od Standy, Chárona. Začínal jsem Tahe Lifestyle 420, pak Easky 17 od Venture, Necky Chatam 17, Prijon Protheus..

S tímto projektem jsem docela optimisticky a doufám, že získáme podporu našich spolupádlerů smile Musíme se přece držet pohromadě!

Pojďme kluci to tady rozjet! Díky všem za budoucí účast a aktivitu!!:)))

2

Re: Antonius Carbonius

Vím,že naražená žebra jsou hodně nepříjemná. Přeju brzké uzdravení. Hlavně neuspěchej návrat,ať se regenerace zbytečně neprodlužuje. Nakonec,všechno špatné je pro  něco dobré!!!

3

Re: Antonius Carbonius

Jakub napsal:

Vím,že naražená žebra jsou hodně nepříjemná. Přeju brzké uzdravení. Hlavně neuspěchej návrat,ať se regenerace zbytečně neprodlužuje. Nakonec,všechno špatné je pro  něco dobré!!!

Diky, Jakube!!! S tim neuspechanim to bude tezky smile

4

Re: Antonius Carbonius

Toto fórum jsem založil z vlastní iniciativy pro lidi, které baví mořské kajaky a pádlování jak na moři tak i na jiných vodních plochách. Moderování a údržba tohoto neziskového projektu zabírá čas a energie. Občas se najdou lidi, kteří mají potřebují vyřídit osobní účty a povyšovat se nad ostatníma. Dovoluji si vyhradit právo na mazání příspěvků, které se netýkají témat a k přesunu příspěvků které nebyli zadané do správné kategorie. Rozhodně nesouhlasím s lidmi, kteří si myslí a dávají na jevo, že sea kayaking je právě to, co dělají jen oni a všichni ostatní, kteří nebydlí u moře a nemají to za barákem, jsou horší než oni. Pádlují jak na moři tak i na sladké vodě a sea kayaking má pro mne mnoho "tváří" a všechny "tváře" respektuji. Je to moje osobní přesvědčení a stojím za tím. Pokud někdo s tím nesouhlasí tak ať sem nechodí nebo si založí jiné fórum, ale prosím nechoďte sem pomlouvat. Místo pomlouvání radši udělejte něco přínosného.

5

Re: Antonius Carbonius

Ludia by okrem tolerancie k sebe samému mali byť tolerantní aj k svojmu okoliu a k práci tých druhých. Ja myslím že to robíš a robíte dobre a som rád že to  robíte. Zaujal ma ten príspevok kde je opisované ako on chodí kde kade po svete pádlovať a poviem, že ak by niečo o tom napísal, tak by som si to prečítal a to je všetko. Netúžim po takom živote, neláka ma to. Večšina z nás je rada ak si zapádluje na svojej rieke, alebo jazere a ak sa im podarí raz - dva krát ročne vystrčiť paty z domu a ísť na more , tak sú šťastní.