Re: Není každý den posvícení
Jo, akorát jsem dojel z loděnice. Vypadalo to že bude pošmourno, ale jak sluníčko zapadalo, tak jsem si užil nádhernej podvečer na vodě, sedm stupňů, lítali kolem mě ledňáčci.... prostě paráda.
Sea Kayak Fórum Česká republika
Diskuzní fórum pro všechny nadšence mořského kajakingu
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Sea Kayak Fórum Česká republika » Místa na pádlování » Není každý den posvícení
Stránky Předchozí 1 2 3 4 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jo, akorát jsem dojel z loděnice. Vypadalo to že bude pošmourno, ale jak sluníčko zapadalo, tak jsem si užil nádhernej podvečer na vodě, sedm stupňů, lítali kolem mě ledňáčci.... prostě paráda.
Ty jses ale živel! Já jsem ještě unavený z minulého týdne. Nějak jsem s tím trénováním přes týden přehnal a slavnostně zakončil sobotnim večírkem na Slapech a to jsem měl jen 3 punče.
I dneska jsem si byl šťouchnout. Fotodůkazy nemám, ale nestálo to za moc. Po Mejdžího přednášce jsem se dostal do pelechu ve dvě v noci. Jen jsem si odbouchal dvě hoďky na vodě.
dneska jsme padlovali o poledni prestavce po proudu a po vetru 5km a zpet proti proudu a proti vetru 9-10 m/s. foukalo relativne silne.
prumery vysli docela slusne. informace pro Marka Fukalu: Proteus, gronske padlo, prumer po proudu 8.35km/hod, proti proudu a proti vetru 6.44 km/hod. s wingem jsem rychlejsi asi o 12 min (gp 1.30, wing 1.18 na 10 km).
Tondo točíš kolem ostrova, nebo u přívozu kolem bufetu?
Pěkná fotka Tony, ani bych nepoznal, že je to na Vltavě.
Tondo točíš kolem ostrova, nebo u přívozu kolem bufetu?
Jirko, jenom kolem ostrovu Budet v zime je imo provoz
Stránky Předchozí 1 2 3 4 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Sea Kayak Fórum Česká republika » Místa na pádlování » Není každý den posvícení