1 30.8.2014 21:50:30 Naposledy upravil: Jan Dvořák (30.8.2014 21:54:55)
Re: Přehrada Les království - Dvůr Králové, Labe
Ahoj, díky za úpravu příspěvku, takhle nějak jsem si to představoval ale na poprvé mi to nějak nešlo. Ona ta voda není nic moc za předpokladu, že bys kvůli ní měl vážit cestu - zarostlé blátivé břehy, rybáři, nic kromě volavek k vidění .-). Po loňských povodních je navíc plná nepořádku z nedalekého Hostinného a Povodí Labe se velmi zdráhavě chystá přistoupit na vyčištění....nicméně my to máme s rodinou cca 2 km autem až k vodě a na to naše dětské pádlování je to k nezaplacení....určitě sem nikdo nejezděte jen tak kvůli pádlování, těch 5 km tam a pak zase 5 km zpátky za to nestojí. Pokud byste ale měli cestu kolem a spojili to třeba se ZOO ve Dvoře Králové, Krkonošema, lezením ve skalách nebo tak něco, tak proč ne... Letos jsem nikde nebyl, kromě rodiny na Orlíku ( fotky a report by měly být brzo na Seakayakeru ), jel jsem dva roky zpátky 106...asi poprvé a naposled :-)))
4 31.8.2014 10:23:17 Naposledy upravil: Jan Dvořák (31.8.2014 10:34:07)
Jak pises Honzo,
Taky to mame kousek za barakem tak kdyz nevime co s volnym casem , ale to je malokdy, taky si skocime protahnout kosti na Tešnovskou přehradu, padlovani to neni kdovijake, nicmene nekdy je dobra kazda louze nebo kus reky :-)
Ale ta prehrada jako stavba je uzasna, to stoji za to videt.
A taky se pekne kolem jezdi na kole.
Fill
Ahoj, díky za úpravu příspěvku, takhle nějak jsem si to představoval ale na poprvé mi to nějak nešlo. Ona ta voda není nic moc za předpokladu, že bys kvůli ní měl vážit cestu - zarostlé blátivé břehy, rybáři, nic kromě volavek k vidění .-). Po loňských povodních je navíc plná nepořádku z nedalekého Hostinného a Povodí Labe se velmi zdráhavě chystá přistoupit na vyčištění....nicméně my to máme s rodinou cca 2 km autem až k vodě a na to naše dětské pádlování je to k nezaplacení....určitě sem nikdo nejezděte jen tak kvůli pádlování, těch 5 km tam a pak zase 5 km zpátky za to nestojí. Pokud byste ale měli cestu kolem a spojili to třeba se ZOO ve Dvoře Králové, Krkonošema, lezením ve skalách nebo tak něco, tak proč ne... Letos jsem nikde nebyl, kromě rodiny na Orlíku ( fotky a report by měly být brzo na Seakayakeru ), jel jsem dva roky zpátky 106...asi poprvé a naposled :-)))
Zdálo se mi, že jsem Tvou loď viděl na Orlíku a ještě jsem pozdravil dalšího Cháronistu, ale pozdrav zpět jsem nedostal
Zdálo se mi, že jsem Tvou loď viděl na Orlíku a ještě jsem pozdravil dalšího Cháronistu, ale pozdrav zpět jsem nedostal
Tak to dopadá, když se něco jako malovýroba kajaků na míru rozjede a pak se prodávají na netu v eshopu. Můžou si to pak koupit i neprověřený :-) Já jsem jel původně kupovat od Standy Nordkappa...bylo to takový vratký, málo místa všude, do kokpitu jako do tanku...no, říkal jsem si, zvykli si jiní, tak já snad taky. Když už jsem Standovi dal peníze, tak mi říká, jestli se nechci svézt v novým modelu, co právě dovezl do loděnice. A to jsem ( ne)měl dělat, po doslova pár metrech jsem měl jasno - další skoro dva roky jsem čekal na kajak a doplácel rozdíl mezi Nordkappem a Charonem. Ale nelituju ani koruny.